A népszámlálás eredménye Zemplénben
Číselné údaje o počte obyvateľov o.i. v Michalovciach, Trebišove, Sečovciach, Vranove nad Topľou, Humennom, Medzilaborciach, Stropkove, Snine a Kráľovskom Chlmci. Celkový počet v župe činí 299 297, prírastok od roku 1901 činí 10%.