Értesités
Na chlapčenskej meštianke v Michalovciach sa v školskom roku 1907-1908 otvára kurz latinčiny pre tých, ktorí majú záujem ďalej študovať; umožňuje sa aj súkromné štúdium dievčat na menovanej škole.