Gr. Sztáray Sándor beszámolója
Správa o stretnutí poslanca volebného obvodu Sobrance grófa Alexandra Sztárayho s voličmi. Zhromaždenie voličov v Sobranciach znovu ponúklo mandát grófovi, ktorý ho prijal