Birosági kinevezések és áthelyezések
Správa o preložení Pavla (Pál) Hvozdovicha zo Szikszó [dnes Maďarsko] do Starej Ľubovne za sudcu kráľovského okresného súdu a Kornela (Kornél) Kocsána podsudcu okresného súdu v Sobranciach do Szikszó