A Gazdasági Bank részvénytöke felemelése
Správa o zasadaní účastinárov Hospodárskej banky v Michalovciach. Na zasadaní jednohlasne prijali zvýšenie základného kapitálu z 200 tisíc korún na 400 tisíc korún. Na tento účel bolo vydaných 2000 kusov účastín po 100 korún za kus.