Nagymihályi Uránia
Správa o začatí cyklu prednášok 24. novembra 1907, ktoré organizuje michalovský mládežnícky samovzdelávací spolok. Prednášky sú doplnené premietaním obrázkov a usporiada ich rímskokatolícky farár Alexander Oppitz.