Az ifjusági egyesület Uránia elöadása
Sándor Oppitz mal v Michalovciach prednášky na tému "Benátky" a zo seriálu "Králi z rodu Arpádovcov" bola na programe prednáška o kráľovi Štefanovi. Prednášky boli doplnené premietaním obrázkov.