Vetitögép az ifjusági egyesületben
Mládežnícky spolok v Michalovciach sa rozhodol zaobstarať si premietací prístroj. Túto myšlienku podporil aj riaditeľ ľudovej školy József Mathiász, ktorý na tento účel zozbieral väčšiu sumu.