A sörgyárból
Pretože akciová spoločnosť michalovského pivovaru a sladovne celú svoju činnosť venuje výstavbe pivovaru, prenajali si v Košiciach sladovňu firmy Lepesch a tam vyrába potrebný slad pre svoje potreby.