A polgári iskola engedélyezése
Minister školstva dal učiteľovi I.Csollákovi povolenie k tomu, aby v Michalovciach zabezpečoval prevádzku súkromnej chlapčenskej meštianskej školy, čo sa považuje za dobrý základ k postupnému jej zverejneniu.