Ismeretterjesztö felolvasás
Informácia o prednáške, ktorú na tému - História a zemepis Egypta - usporiada Ilár Csollák 3. marca 1907 v Michalovciach. Táto prednáška má pripraviť poslucháčov na ďalšiu prednášku o umeleckých pamiatkach Egypta doplnenú premietaním obrázkov.