A köztemetö ügye
Správa o zasadaní komisie pre určenie miesta na verejný cintorín v Michalovciach. Komisia pod vedením B.Walkovszkého rozhodla navrhnúť ako vhodné pozemky na tento účel tzv. "kantorské zeme".