Az ungvár vajáni vasut
Správa o priebehu zememeračských prác pri príprave stavby železničnej trate Užhorod-Vojany. Gyula Földiák už jedná so zainteresovanými vzhľadom na vyvlastňovanie pozemkov. Trať by spojila aj Michalovce s Bánovcami nad Ondavou čo by malo veľký vplyv na hospodársky život Michaloviec.