Vorträge über die Ost Karpathen
Rímskokatolícky farár v Michalovciach Alexander Oppitz prednášal tam aj inde o menovaných horách, najmä o Východných Beskýdoch v poslednom čase prečítaním rukopisu Siegmetha a použijúc pritom aj jeho diapozitívy.