Andrássy programbeszédje
Programová reč Andrášiho 23. mája 1910 v Michalovciach. Po jeho zrieknutí sa kandidovania za poslanca mesta Košíc michalovský obvod ho poprosil, aby prijal ich kandidatúru. Programovú reč vypočuje veľa košických obyvateľov.