Az eltépett végrendelet : Sulyovszky István és a nagymihályiak
Rozpovedanie príbehu ako prišli Michalovčania o dedičstvo pol milióna korún po Štefanovi Sulyovszkom; príčinou boli politické protiklady Sulyovszkého a Michalovčanov