Plébánosok nyugdija : A nagymihályi kerület öszi közgyüléséböl - Kristóf, Ľudovít
O rozhodnutí valného zhromaždenia michalovského rímsko-katolíckeho dekanátu vo veci zvýšenia penzije kňazov. Vyzýva k pripojeniu sa ďalších dekanátov.