A Kassai Jelzálogbank r.t.nagymihályi fiókját
Michalovskú filiálku úč.spol. Košická hypotečná banka premenila na samostatnú účastinnú spoločnosť pod názvom Zemplémi Takarékpénztár - Zemplínska sporiteľňa od 1.decembra 1913.