Bojkott a tót bank ellen : A nagymihályiak mozgalma
Referát o porade 24. augusta 1913 v Michalovciach za predsedníctva Sándora Sztárayho, vo veci dohodnutia hnutia proti utvoreniu slovenskej filiálky budapeštianskej Ústrednej banky účastinnej spoločnosti, ktorá mala vzniknúť v Michalovciach.