Ovationen
Konzistoriálny radca Alexander Oppitz pre vymenovanie na vyššie miesto odchádza z Michaloviec, kde bol doteraz farárom. Pri tejto príležitosti ho pozdravili a lúčili sa s ním nielen cirkevníci, ale aj učiteľské ústavy, kde zastával dôležité miesto.