Egy foügyész ünneplése
Mestské zastupiteľstvo v Michalovciach pod predsedníctvom hlavného slúžneho Tomáša Füzesséry-ho vzalo na vedomie v zasadnutí, že hlavný štátny zástupca Štefan Sulyovszky sa zrieka úradu, lebo sa stáva správcom majetku grófa Dionýza Andrášiho a pri tejto príležitosti usporiadali rozlúčkovú oslavu