Uránia Nagymihályon
Správa o opätovnom premietaní diapozitívov na pobavenie michalovských občanov. Odporúča sa aj iným duchovným väčších obcí, aby nasledovali príklad Sándora Oppitza, kanonika, na poli vzdelávania ľudu.