Még egy véres választás
Ešte jedny krvavé voľby v Zemplínskej župe v michalovskom obvode. Tu sa nepobili príslušníci rôznych strán. Tu sa pobili príslušníci tej istej strany, a to obyvatelia dvoch obcí: Malčíc a Ložína. Boli viacerí zranení.