Templomszentelés Szentmihályon
Dňa 24.septembra 1911 vysväcoval košický biskup Augustín Fischer-Colbrie zreštaurovaný kostol v Michalovciach. Maliarske práce vykonali János Koch a Frigyes Bäumel z Prešova, nový hlavný oltár postavil tirolský sochár József Rifesser.