Képviselö jelölés
Obšírna správa o schôdzi voličov Michalovského volebného obvodu na určenie poslaneckého kandidáta. V záujme pokoja dohodli sa na kandidovaní len jedného poslanca. Gejza (Géza) Polányi navrhol za jediného kandidáta starého Michalovčana tešiaceho sa všeobecnej úcte a obľúbenosti: Bartolomeja (Bertalan) Czibura. Všetci diskutujúci prijali tento návrh, hoci niektorí by boli chceli kandidovať prívrženca strany nezávislosti. Schôdzka určila aj členov výkonného výboru pre voľby.