Városi közgyülés
Zasadalo v Michalovciach 1. októbra 1906 a schválilo memorandum ministrovi A. Apponyimu o výstavbe meštianky, určilo členov delegácie, v ktorej sa zúčastni aj gróf Gejza Andráši, gróf Alexander Sztáray, Bartolomej Czibur a Štefan Sulyovszky. Právo využívania základiny nemocničných lôžok gróf Dionýz Andráši na večné časy prepustil mestu.