A villamos világitás
V Michalovciach pokračujú práce na zavedení elektriny. Komisia mesta vyznačila miesta pre osvetlenie ulíc, ku ktorým správa má pripomienky. Viac ako 1000 žiaroviek si zatiaľ nárokujú súkromníci.