Villamos világitás
Správa o rozvoji mesta Michaloviec: kanalizácia a dláždenie ulíc je pred dokončením, za zhorené staromódne domy stavajú moderné. Rokovania s firmou B.Müller a syn o elektrickom osvetlení ulíc sú v záverečnom štádiu a elektriku si chcú dať zaviesť aj obyvatelia.