A közelgö képviselöválasztások
Správa o započatí kortešačiek a kandidovaní grófa Andreja Hadika-Barkóczyho za poslanca michalovského volebného okresu. Nie je vylúčené, že gróf István Tisza postaví tu protikandidáta