Városi közgyülés
Správa o zasadnutí obecného zastupiteľstva Michaloviec z 23.augusta 1906, na ktorom o.i. rokovali o žiadosti riaditeľa divadelnej spoločnosti F.Gy. Micseyho o subvenciu vo výške tisíc korún. Napriek výdavkom na postavenie hľadiska i maďarizačnej misie spoločnosti, príhovoru niektorých členov - zastupiteľstvo zamietlo žiadosť.