Nekrológ - Gál, Juraj, Dr
Spoločnosť F.Gy.Micseyho z Michaloviec odišla do Humenného, divadlo rozobrali, vozáreň je opustená, obecenstvo si obľúbilo súbor. Hodnotenie benefičných večerov: pre taj. L.Péchyho opta Leona a Steina "Bohovia sa zabávajú"; pre primadonnu R.Roviczkú optu "Dievčatko"; pre R.Vitéza a P.Szabóa hrali operetu "Žobravý gróf" /študent? C.Millöcker/; pre Gy.Deáka "Zlatá svadba" výpravná opereta.