A nagymihályi függetlenségi párt választmánya
Výbor michalovského kruhu strany nezávislosti odoslal Ferencovi Kossuthovi telegram, v ktorom mu ďakuje, že sa spojil s opozičnými stranami na obranu ústavnosti.