Értesités
Riaditeľstvo mládežníckeho spolku v Michalovciach oznamuje, že v zimných mesiacoch v nedeľu usporiada poučno-populárne prednáškové popoludnia. Prvá prednáška bude o ľudskom tele a organizme. Prednesie ju farár Sándor Oppitz.