Kamarai közgyülés
Referát o zhromaždení košickej Obchodnej a priemyselnej komory 19. mája 1914, na ktorom o.i. rozhodli členovia požiadať ministerstvo obchodu o zrušenie vranovského a zriadenie michalovského podokresu komory. Za koncipienta komory bol zvolený národohospodársky publicista Dr. Mikuláš Móricz.