A kórházból
Správa o súdobom počte pacientov v michalovskej nemocnici s upozornením na sústavne veľký počet ošetrovaných aj v nemocnici v Sátoraljaujehly. Požiadavka na zriadenie ďalších nemocníc v okresných mestách.