Vivótanfolyam Nagymihályon
Oznámenie o otvorení kurzu dipl. šermiarskym majstrom Viktorom Zolnaym s privítaním pestovania tohto športu ako užitočného a zdravého. Nabáda rodičov na zapísanie svojich detí do kurzu.