A nagymihályi önkéntes tüzoltó egyesület
Krátky referát o valnom zhromaždení 27. mája 1906 s menami zvolených funkcionárov. Hlavným veliteľom je Dr. Ľudovít (Lajos) Eperjessy. Kladná poznámka v prospech spolku, ktorý požiada obecné predstavenstvo o peňažitú podporu.