A vizröl és annak gyakorlati felhasználásáról
Krátke kladné hodnotenie prednášky Alexandra (Sándor) Oppitza v Michalovciach, ktorá bola jednou zo série nedeľných prednášok, ktoré sa tešia veľkej popularite.