A "Felsö Zemplén" - Schwacz, Simon
Spravodajca "Magyarországu" oznamuje, že proti členom michalovskej delegácie u min.predsedu, ktorí jeho tvrdenie označili za špinavé ohováranie, zaviedol tlačovú pravotu, aby ich pred súdom usvedčil.