Sulyovszky visszajön
Správa o návrate Štefana Sulyovského do Michaloviec, ktorý v dôsledku úmrtia grófa Dionýza Andrášiho opúšťa funkciu správcu panstiev v Krásnohorskom Podhradí. Po vyriešení bytovej otázky v Michalovciach vráti sa na svoje staré pôsobisko