Tüz
Ostrá kritika michalovského dobrovoľného hasičského zboru, ktorý v poslednom čase vôbec neplní svoje poslanie pri vážnych požiaroch, výstroj a hasiace stroje neudržuje v poriadku, nemá kto vydať alarm, mužstvo a velitelia sa k požiaru ani nedostavia.