Pénzügyi bizottsági gyülés
Správa o zasadnutí finančného výboru obce Michalovce, na ktorom posudzovali žiadosť Straňan za pripojenie k Michalovciam. Pretože v obci treba postaviť železný most a opraviť cestu, nie je únosné, aby Straňany boli pripojené k Michalovciam. Žiadosť sa zamietla.