Közgyülés - Bajusz, Ondrej
Referát o prvom valnom zhromaždení michalovského Kasina 10. januára 1913 s citovaním otváracieho prejavu predsedu. Z pokladničnej správy V. Walkovszkého, mená zvoleného predstavenstva