Hazatérhetnek a felsömagyarországi községek menekültjei
Menoslov obcí podľa žúp, na základe informácií županských úradov, ktorých obyvatelia boli z príkazu vojenského velenia evakuovaní, a to kvôli vpádu ruskej armády na územie Uhorska. O.i. ide o obce Bardejov a Michalovce.