Itthon - Walkovszky, Béla 18??-19??
Privítanie Štefana Sulyovszkého v Michalovciach vrelými slovami uznania a nádeje, že sa neutiahne do svojej záhrady, ale stane sa vedúcou osobnosťou rozbitej i rozoštvanej michalovskej spoločnosti a ako kedysi rýchlo ju skonsoliduje. Vyzdvihnutie jeho osobných, odborných, spoločenských schopností