Szinház : Krónikás - Aczél, Dezsö
Hodnotenie prvých predstavení spoločnosti Aladára Szabadhegyiho v Michalovciach: opereta Pongráca Kacsóha "Víťaz Ján" a dráma Victoriena Sardoua "Bosorka". Pre rezervovaný postoj obecenstva zhovievavá kritika.