Szegénység és tökegyüjtés - Aczél, Dezsö
Úvodník za sporivosť, boj proti alkoholizmu a márnotratnosti. Výzva k systematickému sporeniu. Michalovská hospodárska banka zaviedla systém halierových vkladov.