Olvasóinkhoz - Kállai, Jozef
Zvyčajný príhovor zodpovedného redaktora na záver ročníka a na prahu nového obdobia o nezmenenej línii týždenníka, ktorý sleduje všeobecné dobro, rozvoj a vzdelanie mesta, Michalovského okresu a jeho obyvateľov