Olvasóinkhoz - Kállai, Jozef
Príhovor zodpovedného redaktora týždenníka, ktorý sa za 10 rokov stal obľúbeným orgánom hornozemplínskej spoločnosti. Časopis prekonal najťažšie, prvé desaťročie, ďalšie by už mal dosiahnuť ľahšie s pomocou mnohých spolupracovníkov.