Iskolaépitések
Správa o tom,že 11. mája 1905 prebehne uzavreté výberové konanie na rekonštrukciu ľudovej školy v Medzilaborciach. Minister vypísal súbeh . Ponuky zasielať na adresu Humenskej školskej expozitúry do 3. mája 1905. Podrobnosti je možné získať nahliadnutím do úradných listín košického štátneho ústavu pre výstavbu (A Kassai Államépitészeti hivatal)